ABOUT US

Am inceput ca ucenic pentru un prieten (pe la varsta de 14 ani) care era demult in domeniu. Iar la varsta de 15 ani deja eram cameraman principal la evenimente, am lucrat pentru persoana respectiva timp de 4 ani,pana cand intr-o zi am intalnit pe cineva pasionat de aceleasi interese ca si mine, videografia de evenimente in stil cinematic.
Acum lucrez pentru mine impreuna cu echipa pe care am format-o si onoram evenimente din pasiune si impreuna lasam filmarile noastre sa ne caracterizeze, iar un lucru este cert, ca ne place ceea ce facem si suntem mandri cu asta.

Eu nu sunt cameramanul obisnuit care filmeaza evenimente, eu sunt videograful care surprinde emotia evenimentului unic din viata dumneavoastra si o traduce in imagini digitale, energia lor combinata cu dragostea ce si-o poarta ma ajuta sa imortalizez totul atat de frumos, precum lumina se imbina cu umbrele si aluneca prin lentila formand imaginile pe care eu le surprind pe camera video. 

Eu sunt Mitu Constantin, videograful pe care vi-l doriti la eveniment!

mitu constantin portrait 2
Mitu Constantin - Owner | Cameraman | Editor
5/5

DE PESTE 15 ANI IN DOMENIU

victor sigheti portrait
Victor Sigheti - Co-Owner | Cameraman | Editor
5/5

În perioada liceului am avut prima camera DSLR la indemana si jucandu-ma am inceput sa-i descopar secretele. Usor, usor, dupa zeci de ore petrecute in fata calculatorului, butonand camera si urmarind tutoriale pe youtube, am invatat bazele cinematografiei iar apoi am inceput sa pun in practica tot ce am prins. Am 21 de ani si inca invat pentru ca imi place sa ma perfectionez si sa imi eficientizez munca. Cu Costi formez o echipa din anul 2015 iar asta se vede prin rezultatele obtinute iar calitatea materialelor noastre depaseste mereu asteptarile clientilor, lucru de care suntem mandri.

"Nunta noastra a fost cel mai frumos si emotionant eveniment din viata noastra de pana acum! Ne bucuram ca putem retrai momentele minunate din acea zi, vizionand filmuletele si fotografiile create de Costi si Georgian, doi oameni minunati care ne-au fost alaturi la fiecare pas al nuntii noastre. Iar rezulatul a fost peste asteptari si ne bucuram ca ii putem recomanda cu drag oricui doreste o amintire intradevar memorabila!!"
PASCAL STEFANA
Stefana P.
industrial specialist
5/5
"Cu mult peste asteptarile mele!! Imi imaginam ceva, dar a iesit de 10x mai frumos. Super tare!! Ne vedem si la botez! Multumim inca o data!!"
florentina ysl
Florentina E.
Freelancer
5/5
"Ati ramas prietenii nostrii de suflet! Ati fost alaturi de noi atât la sedinta foto trash the dress de unde am ramas cu amintiri extraordinare, atat pozele cât si clipul superb care nu ne asteptam sa iasa atat de bine. Ne-ati fost alaturi si atunci când bebica se pregatea sa iasa din burtica. Abea asteptam filmarea si pozele de la botez!!! Suntem convinsi ca nu se putea o alegere mai buna în afara de voi. Formati o echipa de milioane!"
stelian r portrait
Stelian R.
Petrom
5/5