ABOUT US

 

Salut! Sunt Mitu Constantin și mi-am început pasiunea pentru videografie încă de la o vârstă fragedă. Cu o experiență care m-a ghidat de-a lungul anilor, am devenit un iubitor al artei de a captura emoția și frumusețea evenimentelor unice în viața oamenilor.

Începutul unei Călătorii
Totul a început când aveam doar 14 ani, când am devenit ucenicul unui prieten experimentat în domeniul videografiei. Persoana respectivă era un mentor dedicat și m-a învățat secretele meseriei. La vârsta de 15 ani, am devenit cameraman principal la diverse evenimente, ceea ce m-a ajutat să înțeleg mai bine arta videografiei.

De la Asistență la Echipa Proprie
După patru ani de muncă dedicată, destinul m-a adus în calea cuiva care împărtășea aceeași pasiune pentru videografia de evenimente în stil cinematic. Acest moment a fost punctul de pornire pentru propriul meu drum în lumea videografiei. Cu o echipă dedicată, lucrăm acum pentru a crea filme de evenimente care să ne reprezinte și să încânte clienții noștri.

Pasiunea Pentru Emoții și Frumusețe
Ceea ce mă diferențiază de cameramanii obișnuiți este modul în care privesc evenimentele. Nu sunt doar un videograf care filmează, ci un povestitor al emoțiilor și frumuseții care definesc fiecare moment. Îmi place să surprind și să traduc emoțiile din evenimente în imagini digitale care rămân pentru totdeauna. Fiecare eveniment are o energie unică, iar dragostea mea pentru videografie mă ajută să imortalizez această energie într-un mod aparte.

Mitul Constantin, Videograful Evenimentelor Unice
Cu fiecare eveniment onorat, ne dedicăm total pentru a surprinde esența acelui moment într-un film. Fiecare cadru pe care îl capturăm este gândit, compus și realizat cu pasiune și atenție la detalii. Suntem mândri de ceea ce facem, și asta se vede în fiecare filmare pe care o realizăm.

Dacă vă doriți un videograf care să surprindă emoția și frumusețea evenimentelor unice din viața dumneavoastră, atunci sunteți în locul potrivit. Aștept cu nerăbdare să colaborăm și să aducem magia videografiei în ziua voastră specială.

Mitu Constantin - Owner | Cameraman | Editor
5/5

DE PESTE 15 ANI IN DOMENIU

"Nunta noastra a fost cel mai frumos si emotionant eveniment din viata noastra de pana acum! Ne bucuram ca putem retrai momentele minunate din acea zi, vizionand filmuletele si fotografiile create de Costi si Georgian, doi oameni minunati care ne-au fost alaturi la fiecare pas al nuntii noastre. Iar rezulatul a fost peste asteptari si ne bucuram ca ii putem recomanda cu drag oricui doreste o amintire intradevar memorabila!!"
PASCAL STEFANA
Stefana P.
industrial specialist
5/5
"Cu mult peste asteptarile mele!! Imi imaginam ceva, dar a iesit de 10x mai frumos. Super tare!! Ne vedem si la botez! Multumim inca o data!!"
florentina ysl
Florentina E.
Freelancer
5/5
"Ati ramas prietenii nostrii de suflet! Ati fost alaturi de noi atât la sedinta foto trash the dress de unde am ramas cu amintiri extraordinare, atat pozele cât si clipul superb care nu ne asteptam sa iasa atat de bine. Ne-ati fost alaturi si atunci când bebica se pregatea sa iasa din burtica. Abea asteptam filmarea si pozele de la botez!!! Suntem convinsi ca nu se putea o alegere mai buna în afara de voi. Formati o echipa de milioane!"
stelian r portrait
Stelian R.
Petrom
5/5