Evaluarile clientilor- clasament Romania

evaluarile clientilor dau roade clasament romania cameramani

Este bine stiut ca atunci cand iti desfasori munca cu pasiune, rezultatele incep sa apara. In timp ce imi actualizam profilul de cameraman pe website-ul FOTOGRAFI-CAMERAMANI am avut placuta surpriza sa vad ca sunt pe locul #1 la evaluarile clientilor- clasament Romania

evaluarile clientilor dau roade clasament romania cameramani

Este un motiv de bucurie sa vad ca sunt apreciat de clientii cu care am colaborat in trecut si pentru care am transformat amintirile intr-un film la care sa se uite cu drag.

Acest clasament se constituie prin calcularea rating-urilor de pe propriul site, Facebook dar si Google. Asadar am obtinut un scor aproximativ de 88% de puncte care in luna MAI 2021 ma clasa pe locul #1 in Romania printre cei mai apreciati cameramani de catre clienti.

Dupa 15 ani de activitate in domeniu, acest clasament vine ca o cireasa pe tort si ma face sa ma simt intradevar apreciat. Pe aceasta cale doresc sa le multumesc tuturor care m-au sustinut pe acest drum, familiei si prietenilor dar nu in ultimul rand iubitei mele care ma sustine constant si neconditionat.

Evaluarile clientilor- clasament Romania, dupa parerea mea este mai important decat clasamentul pentru cel mai bun clip sau montaj de nunta, deoarece clientii sunt cei care ofera notele si nu un juriu.

Pentru mine sa ma aflu aici si pe aceasta pozitie in luna MAI 2021, este o adevarata onoare si satisfactie ce imi ofera o energie sporita de lucru, stiind ca clientilor mei le-au placut materialele si mi-au oferit note pe masura. Cei 15 ani de activitate in domeniu incep sa arate daruirea pentru domeniu de care am dat dovada iar aprecierile sunt pe masura!

In incheiere, imi doresc putere de munca sa pot sa imi desfasor activitatea cu aceasi masura sau chiar mai mult decat pana acum.  Lumina buna sa avem, sa continuam cu acest ritm si in 2021.

5 thoughts on “Evaluarile clientilor- clasament Romania

  1. Locul 1 meritat din plin. Videourile dvs sunt amintiri unice, impretiozite de creativitetea si talentul dvs pe care le puneti in joc de fiecare data.
    Mult succes in acest sezon si lumina favorabila in obiectiv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *