Inceput sezon 2021

goodbye 2020 welcome 2021

 

Asa cum ne-am obisnuit clientii ne pregatim pentru un nou sezon cu foarte mult tact. Tot echipamentul trece printr-un proces de curatare si upgradare al componentelor care necesita aceasta operatie. Pentru cei interesati de mai multe detalii asupra procesului de curatare a echipamentului inainte de un nou sezon, voi face pe viitor o postare pentru a prezenta detaliat tot procesul.

Intelegem ca o investitie intr-un business nu este o investitie eficienta atata timp cat nu investesti si in tine, ca om si antreprenor, si din acest motiv suntem membri activi la workshopuri si participam la lectii numeroase targuri de profil cinematic sau orice ramura a acestuia. Despre tutoriale si lectii pe internet sau youtube nici nu mai pomenim, pentru ca  am pornit cu ele pe acest drum.

In incheiere sper ca vremurile normale sa revina cat mai repede, sa ne putem reintoarce pe ringurile de dans si sa sarbatorim in numar cat mai mare.

5 thoughts on “Inceput sezon 2021

  1. Va dorim un sezon plin de evenimente in aceasta vara. Si nu uitati sa ne bucurati cu cat mai multe fotografii. Normalitatea a devenit o chimera dar voi aveti datoria sa o cautati si sa o imortalati pentru a bucura ochii si sufletele noastre.

    1. Multumim @Florence, facem tot posibilul sa nu ne lasam asa tare afectati de tot ce se intampla! Se pare ca vom avea parte de un nou normal pe viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *